OVER MIJ

Fotografie en Creatieve dienstverlening

JOUW BEDRIJF IN BEELD

Welkom bij Menno Bemelmans!
Ik ben een beelddenker en overtuigd van het belang van sterke fotografie om het beste uit een presentatie te halen. Of dat nu voor een website, een reclame campagne of zelfs drukwerk is. Het beeld, de fotografie en de overtuiging daarvan vind ik zeer belangrijk. Immers een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom ga ik tot het uiterste om voor jou de beste foto’s te maken die passen bij de uitstraling die jij voor ogen hebt.

Ik kan je verder helpen met alle oplossingen rondom fotografie van jouw bedrijf. Graag ga ik met je in gesprek over hoe jij jouw bedrijf het beste in beeld kan brengen. Waarschijnlijk heb je daar zelf al ideeën over en help ik jou deze gedachtes verder te ontwikkelen. Van basis idee tot aan een professionele presentatie.
Bij mij kun je terecht voor het in beeld brengen van je kantoor, het personeel, de productielijn en wellicht ook de distributie. Maar ook CEO’s, directies en andere medewerkers portretteer ik graag voor magazines, jaarstukken en andere toepassingen.

Ik ben gespecialiseerd in lifestyle product fotografie. Mijn doel is om jouw product zo te fotograferen, in de wereld van de consument, dat er direct een behoefte ontstaat om jouw product te onderzoeken of zelfs te gaan kopen.
Een groot verschil tussen standaard product foto’s en lifestyle product foto’s is de benadering en de daarop aangepaste styling. Mijn lifestyle product foto’s komen tot leven doordat ik ze fotografeer op een unieke en creatieve wijze. Elk product is anders, daarom zijn mijn lifestyle product foto’s altijd maatwerk.

 

CREATIEVE DIENSTVERLENING

Wil je naast je website meer doen met de fotografie van jouw bedrijf. Ik kan je helpen met het vormgeven en onderhouden van je social media kanalen zoals Facebook, Instagram of YouTube channels. Ook kan ik je ondersteunen bij het maken van on- en offline campagnes rondom jouw product. Ik heb voldoende kennis van grafische vormgeving om dit mogelijk te maken. Ook heb ik veel ervaring in beeldbewerking (bijvoorbeeld beeld aanpassingen-en manipulatie).
Het onderhouden van je website behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Lessen en workshops in Photoshop kun je aanvragen voor groepen en individuen.

 

FOTOSHOOTS

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een fotoshoot. We hebben de beschikking over een studio maar een fotoshoot op locatie behoort ook tot het aanbod.
Vaak is het een combinatie van die twee.
De mogelijkheden zijn talrijk. Ben je op zoek naar een mooie profielfoto voor social media, je bedrijf of website of wil je juist een portret van jezelf of je familie.
Het kan allemaal! Geef je wensen aan en ik maak het mogelijk! Bekijk eens mijn portfolio.

 

REFERENTIES

Radboud Universiteit Nijmegen / GGD Gelderland Zuid / XO Dentistry /  Andalucia-alles verzorgd Malaga / Mr Marvis Amsterdam / Gelderlander / Pro Persona / Royal Men Amsterdam / Looppunt Nijmegen / Pogs headphones Amsterdam /  Sers winery Bodegas /  Bed & Breakfast Nijmegen / Brasserie Bracke Heerlen / FIN interieurbouw Maastricht / Patrizia Bos Nijmegen / Van de Valk Nijmegen /  Zeker Fiscaal  Druten / Level 42 / Ground Control / Blue Mask / Artem House Amsterdam / de mensen uit Nijmegen / Exclusive Decor /  Queen must go on / TaxatieRap Amsterdam

 

WORKSHOPS

Voor groepen en individuen geef ik workshops in Photoshop. Dit programma geeft je veel extra mogelijkheden om je foto’s te bewerken en mooier te maken. Het is de moeite waard om deze workshops/lessen eens te onderzoeken.
Uiteraard ben je bij mij ook aan het goede adres voor een workshop fotografie! Een combi fotografie/photoshop is bespreekbaar.