Boek een familie fotoshoot voor jouw persoonlijke kerstkaart 2022!

Bestel een setje kerstkaarten met je eigen foto in de sfeer van de feestdagen. Ga met je familie of vrienden voor de camera staan en doe mee met onze fotoshoot. Gedurende één kwartier worden er foto’s gemaakt waar van je er één kan uitzoeken. Deze wordt gedrukt op de kaart. Voor een feestelijk tintje kun je kiezen uit een van onze vier achtergronden deze wordt later verwerkt in je kerstkaart. Bovendien heb je nog keuze uit een van de vijf kerst boodschappen.

Voorbeelden

Achtergronden

Kerst/nieuwjaarswensen

Voorwaarden

  • De kaart die je bestelt heeft een afmeting van 17,5 x 11,5 cm. Deze kun je vouwen zodat je hem neer kunt zetten. Op de voorkant staat jouw foto, aan de achterkant het logo van de makers. In de binnenkant kun je zelf een eigen tekst schrijven.
  • Er geldt een minimale afname van 25 kaarten.
  • Er kunnen maximaal zes personen op één foto.

Fotoshoot
Er worden zaterdagen gepland voor de fotoshoot. Bij inschrijving wordt je ingedeeld op 26 ,27 november of 3 december op een nog nader te bepalen locatie in Nijmegen

Kosten
Een gedrukte kaart kost €3,50 inclusief fotoshoot, kerstdecoratie en envelop. Er geldt een minimale afname van 25 kaarten dus is het basistarief € 87,50. Meer kaarten bestellen is uiteraard mogelijk. Exclusief verzendkosten. De kaarten kunnen gratis worden opgehaald op locatie in Nijmegen of worden verzonden. De kosten voor het verzenden zijn het standaard Post NL tarief à € 6,75.
Opgeven of meer info Stuur een mail naar info@mennobemelmans.nl of bel 06 25515992